De Bruyloft heeft prachtige trouwringen

De Bruyloft Trouwringen

Mijn vriend heeft mij bijna een jaar geleden ten huwelijk gevraagd en daarom zijn wij langs gegaan bij De Bruyloft Trouwringen. Ik had totaal niet zien aankomen dat hij mij ging vragen. Wij gingen die dag op een hele romantische date omdat wij vijf jaar samen waren. Hij vertelde mij die dag dat ik een mooie jurk aan moest trekken en op tijd klaar moest zijn. Wij werden opgehaald door de taxi en reden in de richting van onze lievelingsrestaurant. Toen wij daar binnen stapte, werden wij hartelijk ontvangen en naar de beste tafel begeleid. Daar genoten mijn vriend en ik van een vijf gangen menu. Na het diner gingen wij naar het dak toe waar een band stond die prachtige muziek speelde. Mijn vriend ging daar plots op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk. Ik kan niet geloven dat het al weer bijna een jaar geleden is dat mijn vriend op zijn knieën ging.

De Bruyloft Trouwringen

Heel romantisch

Het was erg leuk om samen naar De Bruyloft te gaan om trouwringen uit te zoeken. Mijn vriend en ik houden beide van simpele sieraden. Dat vinden wij er heel erg stijlvol uitzien. De verkoopster die ons hielp liet ons verschillende modellen zien. Het was best wel lastig, maar uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken. Wij hebben voor een setje gekozen van twee gouden sieraden. In de mijne zit een kleine diamant verwerkt op een subtiele manier. Ik kan iedereen aanraden om bij deze winkel langs te gaan, want zij hebben echt een prachtige collectie.

De Bruyloft Trouwringen