De Mephisto enkellaarzen zitten als gegoten!

Van de week heb ik mijn verjaardag gevierd met vrienden en familie. We hebben een enorme leuke dag gehad waar ik alleen maar leuke cadeautjes heb gekregen. Ik heb natuurlijk wel een paar dingen gevraagd waar ik al een lange tijd naar op zoek was. Zo wilde ik maar al te graag de Mephisto enkellaarzen hebben! Dit zijn zulke leuke laarzen voor een leuke prijs! Die was ik namelijk voor een tijd terug tegen gekomen op het internet bij Van Bommel schoenmode.

logo-nl

Toen die tijd heb ik ze expres niet gekocht omdat ik anders niets wist om te vragen voor mijn verjaardag. Nu dat ik het graag wilde hebben en tot de conclusie was gekomen dat er nog één cadeau open gemaakt moest worden zag ik de kans klein dat het hierin zat. Tot mijn verbazing zag ik de laarzen al in de doos liggen waardoor ik dolenthousiast was geworden!

Ik heb ze dan ook meteen aangetrokken met een zeer blije gezicht! Een prachtige cadeau waar ik een zeer lange tijd plezier mee zal beleven. Ik ben mijn familie dan ook onwijs dankbaar dat hun dit voor mij hebben gekocht!